Sismik Akademi Sertifika Kursu Duyurusu 2019

İ.Ü.-C. Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü, Sismik Akademi Bünyesinde; Sismik Proje, Planlama, Sismik Veri Toplama, İşleme ve Yorumlama Sertifika Programına Hak Kazanan Öğrenci listesi, Şubat - Haziran 2019.

Konu: Petrol Araştırmalarında kullanılan çok boyutlu (2B, 3B ve 4B) sismik veri toplama, veri işleme ve yorumlama metotları, Rezervuar Jeofiziğini oluşturan sismik niteliklerin yorumu, günümüzde deniz ve kara sismiği veri toplama, işleme ve yorumlamada kullanılan yeni yöntemler ve pratik uygulamaları.

ASİL LİSTE;

Gülşah Korkmazer


NOT:
 1) YEDEK LİSTEDEN HAK KAZANANLAR 12 ŞUBAT 2019’DE İ.Ü.-C. WEB SAYFASINDA YAYINLANACAKTIR.
2) KONTENJAN NEDENİYLE LİSTEYE GİREMEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ YIL/İLK YARIYIL TEKRARLANACAK OLAN AYNI KURSTA ÖNCELİK VERİLECEKTİR.
3) SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN TURGAY GÖNÜLALAN’A MURACAAT EDİNİZ; TEL: 0 536 545 33 93 veya email: turgaytg@gmail.com
İLK DERS 11.02.2018 TARİHİNDE SAAT 14.30’DA İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA AVCILAR KAMPUSU MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ JEOFİZİK MÜH. BÖLÜMÜ VERİ İŞLEM LABORATUVARINDA BAŞLAYACAKTIR.
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

PROF.DR.Z.MÜMTAZ HİSARLI EĞİTMEN Yük. Müh. T. TURGAY GÖNÜLALAN